Bu bir musibettir, dini site yapip, üstüne ***** bir sitenin domaini arkadas hatirina almak.
Yani dini site yapiyorsan sanmiyorum ki para amacli dini site kurmussun, dini yaymak icin site acip da, ***** isi yapacaga: Yapma bunu tavsiye edecegine o ise bir nevi aracilik etmissin.
Madem ki hatir diye bu isi yaptin sonucuna da katlanman gerek, bu durum tamamen musibettir.
Kim güzel bir (işte) aracılık ederse, ona o işin sevabından bir pay vardır. Kim de kötü bir (işte) aracılık ederse, ona da o kötülükten bir pay vardır. Allahın her şeye gücü yeter.
nisa suresi-85
Allah bizleri bu durumdan korusun, sizi de bu felaketten tez andan kurtarsin ve hatanizi anlamayi nasip etsin.
Ancak tövbe edip durumlarını düzeltenler ve gerçeği açıkça ortaya koyanlar (lanetlenmekten) kurtulmuşlardır. Çünkü ben onların tövbelerini kabul ederim. Zira ben tövbeleri çok kabul edenim, çok merhamet edenim. ...
Ben pişmanlığımı dile getirmişim velhasıl hatasız yaradılan olmadı gibi benidee bu hususta mahzur görün.Buraya konuyu acmamdaki sebeb hem aklı heem duadır.Szi tenzih ederim kendime vurun kahpeye poziyonuna getirmek isteseydim bugün cuma cıkısı gidip herkese anlatırdım zira oradaki yaşlı amcalar durumun izahatını ve manasını anlamaz munafık diye yargılarlardı vesserlam.