sys-tem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şunu merak ediyorum. ionCube ile şifrelenen bir dosya ve ardından decode edilip sade şekli ile sunucuya atıldığında neden çalışmaz ? 10 tane encode edilmiş dosya farzedelim ve sadece 1 dosya decode edilse geri kalan 9 dosya encode edilmiş halde olsa çalışmayı etkiler mi ?
sys-tem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bir dosyayı decode edip etmemem sorun değil. Kod benimse istediğim gibi şifreler istediğim gibi kırarım kaldı ki onun derdinde değilim. ionCube ile hiç şifrelemedim dosyalarımı 1 adet dosya 10 tl ise 100-200 dosya için x 10 vermektense bir adet iki adet encode edip kullanırım. Bu diğerlerini etkiler mi etkilemez mi diye soruyorum. Allaha çok şükür ki birinin hakkına gasp etme gibi derdimde yok, lütfen insaflı davranalım. Çalışır diye cevap aldım, teşekkür ederim hocam.
biraz daha ileri gidip kendini php coder ilan edeceksin sandım ama itraderler seni ele veriyor neyseki.. dosya seninse zaten açık kaynak olarak sende vardır, encode ettiğin dosyanı tekrar decode edip gelip burada konu açmazsın. çünkü açık kaynak dosyanı kullanırsın en basitinden. senin bu cümlen; 'ionCube ile şifrelenen bir dosya ve ardından decode edilip sade şekli ile sunucuya atıldığında neden çalışmaz ?' bunu denediğini gösteriyor zaten. bir kaç script dosyasını illegal programlarla decode etmeye çalışmışsın sonra da 'aa ioncube decode oldu ama niye çalışmıyor bak sen acaba tüm dosyaları decode etmedik ondan mı çalışmadı' mantığında hayatında ioncube ile, script encode etmekle ile işi olmamış birisin, kendini daha fazla ezdirme istersen..

lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sizin mesajınızı alıntı yapmasa hakaret ettiğinizi göremeyecektim, konu sahibi arkadaşın amacını nasıl çözdünüz anlamış değilim açıkçası, yani ben size SQL Injection nedir diye sorsam, amacım öğrenmek ve bu açık hakkında bilgi edinmek olsa bile ön yargılı davranıp, açığı öğrenip siteleri hacklicek damgası vurmaya hazırsınız. Ettiğiniz hakaret zaten ne denli bir insan olduğunuzun kanıtıdır, yazdığınız ve sonradan sözünüzün arkasında durmayıp mesajınızı düzenlemenizden de anlaşılacağı üzere.

Mesajı bildirdim yöneticilerin gerekeni yapmasını temenni ediyorum!
söylediğimin arkasındayım da burası yeri değil. yani forum ortamında yazmak doğru değil, neticede forumun amacı bu değil. mesajı editlemem senin geri zekalı olduğun gerçeğini değiştirmiyor malesef..