Facebook Karmaşaya Son Facebook tasarımcıları sitenin görünümünü biraz daha değiştirmeye hazırlanıyorlar. bu tasarımla amaçlanan mobil cihazlarla ve pc den girildiğinde gözüken facebookun görünümü birbirine benzer olacak ve bu sayede kullanımı daha kolay olacak ben biraz inceledim paylaşılan resimlerden ve verilen bilgilerden bu tasarımın daha iyi olacağından yanayım ama tabi ki bunda yenilikçi biri olmanın faydası da vardır diye düşünüyorum

zaman tüneline geçilirken yaygınlaşan facebooku eskiye döndürme konuları bu seferde
zaman tüneli eski tasarımına dönmek gibi konular açılabilir
neyse paylaşılan resimlerden anlatmaya devam edeyim. yeni tasarım
Facebook Karmaşaya Elvada olarak duyurulsa da kargaşa yaratıp yaratmayacağı herkes mecbur kullanmaya başladığı zaman anlaşılacak.
Anasayfa görüntümüz böyle olacak sol tarafta en fazla kullandığımız özelliklere kolay ulaşmak için gerekli sayfalara ulaşabileceğimiz tıklanabilir ikonlar yer alacak böylelikle paylaşımlar daha güzel ve büyük şekilde gözükebilecek
Burada gördüğümüz ise paylaştığımız görseller veya paylaştığımız görseller başkalarının ana sayfasında böyle gözükecek daha büyük ve daha canlı
Bu görünüm ise bir arkadaşınız başka biriyle arkadaş olduğunda siz bu şekilde göreceksiniz yani kiminle arkadaş olduysa onun zaman tünelinin minik bir görüntüsünü göreceksiniz .
Bu görünüm ise bir video paylaştığımızda başkalarının göreceği bir görünüm asıl burada dikkatimi çeken bir özellik hemen paylaşımın sol üstünde bunu sizinle arkadaş olan kaç kişi varsa onların küçük profil resimleri alt alta listeleniyor bence bu gerçekten çok güzel bir şey yani aynı şeyi birden fazla arkadaşınız paylaştılarsa yorum yazmak istediğiniz arkadaşınızın resmine tıklayarak onun paylaştığına yorum yapabilirsiniz. bu şu anki facebook tasarımının özelliklerin dede var diyebilirsiniz zaten bende yok demedim
Yaklaşan etkinlikler bu şekilde gözükecek bu şekilde ana sayfamızda yer alacaksa iyi bir şey daha çok kişi fark edebilir etkinliklerimizi zira sağ tarafta küçücük yazıyor şuanda bazen dikkatimi çekmiyor şahsen benim böyle olursa daha rahat fark edilebilir etkinlikler.
Son resminizde bağlantı paylaştığımızda nasıl görüneceğiyle ilgili burada pek bir değişiklik yok gibi sadece yazı fontu değişmiş bu font ta benim hoşuma gitti
Genel olarak facebookun yeni olacak hali benim hoşuma gitti ve ilk geçenlerden olmak için istek yolladım bana hazır olunca haber yollayacaklarmış. sizlerde ilk geçenlerden olmak isterseniz
Facebook Karmaşaya Elveda Sayfasını Ziyaret Edebilirsiniz.
Kaynak: AkMaster.org