iPhone 4s replika mevcut.
iPhone 5 türkcellden alınma mevcut. (Gerçek)

; iPhone 4s replika: Gayet hızlı ve kullanışlı ancak bunların javaları ve dandik olanları var. Elinde kalacak şekilde şarja takarsın otomatik şarj doldurma yeri yanar. Karşı tarafa ses zor gider veya alamazsınız. Kamerası zaten hiç olmamıştır. 3G denen hızlı internet yoktur. GB çok azdır. Ram ve diğer özellikleri çok azdır. Antutu değerleri yerdedir. Menü geçiş hızları ve mesaj yazma hızı kaplumbağa ile eş değerdir. Benim aldığım android 3. sürümü ve gayet hızlı.

Gerçek iPhone 5 ile karşılaştırdığımda menü geçiş hızları ve diğer hız olarak kapışıyor. Tek kötü özelliği var kamerası biraz kötü benimkinin yalan olmasın 3 veya 5 mgp olması gerekiyor. Ağım şahım bir kamerası yok. Harici olarak yazım hatası veya yukarıda javada olan hiç kötü özelliği yok. Aylardır sıkıntısız kullanıyorum. Garantimde var aldığım yer sağ olsun çok ilgili sadece "1" kez teknik servis yüzü gördü onunda sebebi telefonun bataryasını şoklattırdım en kral telefonda şoklanıyor bu devirde aylardır sıkıntısız, sorunsuz kullanmaktayım...

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere.