burakkaralar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar web sitenizdeki bu dalgalanmaların sebebi kendimce şu; Belli bir süre web sitenizi kasıyorsunuz vs.. google kendi içinde güncelleme yaptığı zaman web siteniz belirttiğiniz anahtar kelimede yükselişe geçiyor. Siz tamam ben rahatım dediğiniz zaman bir kaç ay geçiyor ve google tekrar güncelleme yaptığın da sizin siteyi artık kasmadığınızı ve ilgilenilmediğini düşünüyor. Eğer siz her gün aynı sayıda makale girişlerinizi yapsanız , sitenize ilk gün göstermiş olduğunu ilgiyi her gün göstermiş olsanız emin olun dalgalanmayı hissetmezsiniz.

Benim düşüncelerim bu şekilde.
Alakası yok hocam

sitemi açtığım günde beri düzenli olarak saat başı içerik ekliyorum tamamen özgün içerik hemde video sitesi. yükselişe geçtiğimde yine aynı hzda devam ettim çalışmama ama hitler yüzde 90 düştü

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:50:20 -->-> Daha önceki mesaj 14:48:15 --

Askitom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hiçbir çalışma yapılmamış sitelerimin hepsi tavan yaptı !!!!!!!!!!!!!!!!

Bütün sayfalarım ve her şey ilerledi. Demek oluyor ki hiç bir seo işlemi yapmamış olmak...

Sadece özgünlük diyorum ciddi anlamda tüm sitelerimde yükseliş oldu Allah'a şükür.
hocam açtığım sitede bir tek link kasmak, seo çalışması vs yok tamamen yüzde 2000 özgün denilebilecek seviyede özgün içerik ekliyordum 1 ayda 7k hite ulaştım ama bugun 500 zor gördüm