MAC filtrelemeyi aşmak çocuk oyuncağı.
Netstumbler veya Ministumbler yazılımlarından birini indirip Modem'in MAC adresini tespit et. Daha sonra bilgisayarının MAC adresini (daha doğrusu wireless adaptör MAC adresini) Modem'in MAC adresi olarak ayarla, şifre doğruysa internet bağlantısı verecektir.
Win 7 ve 8 işletim sistemlerinde normal yoldan Wireless adaptör mac adresi değiştirilemiyor bunun için de ayrıca bir yazılım bulman gerekiyor.
arkadaş haklı denemen gereken bir yöntem ayrıca wriless adaptörün mac adresini Technitium MAC Address adlı programla değiştirebilirsin internet erişimi sağladıkdan sonra modem arayüzüne ulaşmayı dene kullanıcı adı ve şifre default olarak gelen şifreden farklı bir şifre ise üzgünüm ama modeme reset atmakdan başka çare kalmıyor mudurden abone no sunu öğrenıp içinde bulunduğunuz durumu TTNETE bildirerek gerekli yardımı alabılırsınız.Bu işler adam dövmekle olacak işler değil uyanık olup modemınızın arayuzune başkalarının ulaşmasını engellemenız gerekıyordu.Mudurun halletmesı gereken bır konu özel yurt parasını verıyorsan hizmetini alacaksın bu budur zaten kımsede itiraz etmez ama sen başka düşünceler içinde bizden alternatif bilgilerle başkasının internete bağlanmasını engellemek istiyorsan bunuda mudure bıldırememen normal kusura bakma burdan yardım alamazsın şahsen içinde bulunduğun durum bana biraz saçma geldi.Çünkü bu sorun sizin değil müdürün sorunudur soruna çözüm yolu bulmak onun işidir çözemese bile bu işle uğraşan kişilere çözdürebilir ama yinede yaptıramıyorsa bence sen söyle müdüre burdan yardım istesin gereklı yardımı ben dahil diğer arkadaşlarda esirrgemeyecekdir kolay gelsin iyi çalışmalar.