Evet arkadaslar iki kisilik ekibimizle hack yemis index atilmis sitesinde gizli linkleri farketmis silsede geri ekleniyor ve olayin kaynagini bulamiyorsunuz hosting firmaniz sitenizi suspend etmis olabilir bu sebeble gelin cuzi miktarlarla sitenizi temizleyelim aciklarinizi kapatalim.
Not :
Bu hizmet r10 kullanicilarina yardim amaclidir. oyle astronomik rakamlar istemeyecegim lakin sunuda belirteyim premium temayi varezden indirenler ucretli versiyonlari satisdayken crackleyip kullananlara yardimci olmuyoruz !
Herkese Standart Fiyat : 50 tldir.
Aslinda bedava yapicaktim bu isi lakin onune elen ise yaramaz hitsiz iceriksiz sitesi icin yardim isteyecekti bizde soz agizdan cikti diye yardimci olacaktik hem bizim basimiz pc den kalkmayacakti hemde gercek madurlara yardimci olamayacaktik. bu sebebden oturu bu cuzi ucreti makul gorduk tesekkurler simdiden herkese.
kullanici adi : olkanuver
bulunan sorunlar yapilmasi gerekenler allahdan ne kadar varez tema bot puling varsa hostunuzda barinmakda :d
1. web site nizin sadexce sql yedegini alin bir koseye ayirin.
2.web sitenizin upload klasorü ve altindaki upload klasorlerini bilgisayariniza alin kopyalayin iceriklerinizde bol resim kullandiginiz icin gerekli.
3. Hostunuzdaki tüm dosyalari silin bütun dosyalar sifirdan 1 wordpress kurun daha sonra ucretsiz ucretli legal temanizi yukleyin
4. upload klasorundeki resim dosyalarini yuklemeden once bana zipli sekilde gonderin incelenmek uzere .
5. yedeklediginiz sql yu yukleyin.