Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacklinki zorla yaptıracak milllete Google. Yüksek pr li hacklink kullananlara hiç bir halt olmuyor. Kısa ve öz böyle şoklar yaşamamak için tasvip etmesem de hacklink şart oldu artık.

Kaliteli linkler istiyor ne kadar uğraşırsan uğraş, tanıtım yazısı ıvır zıvırı(yükselirsin bir süre yine düşersin) pek önemi yok Google'ın gözünde kaliteli linklerin önemi var.

Hacklink yapanlara eskiden laf söylerdim ama şimdi söylemiyorum artık Google şerefsizlik yaptığı sürece o hacklinkler artarak devam edecektir. Adam o kadar uğraşıyor ediyor emek veriyor link alımı vs. cart curt güncelleme de hop ilk 500 de yok o kadar emek, para harcanan vakit ziyan oluyor. Sonuç olarak hacklinki millet mecburiyetten yapıyor çoğu ve ben artık hiçbir laf etmiyorum. Yapmakta da sonuna kadar haklılar ! Rakipleri yapıyorsa, onlarda başka türlü geçemeyeceklerinden yapacaklar tabi.

Ama hacklink olmayan yer de hacklink yapmakta olmaz. Emeğe saygısızlık olur.
Hocam çok haklısın.Bizler emek veriyoruz.Hergün güncel içerik yok sosyal medya yok falan filan adam sadece hacklink alarak sitenin içinde 2 tane yazı bir adet Banner hoooop google da 1. sıra veya 2. sırada sonra bizim bu kadar emeğimiz boşa gidiyor.Dediğiniz gibi artık şart oldu.
Bizde oyunu kuralına göre oynuycaz demekki.