Merhabalar, Yine ben Daha önce de araştırdığım gibi bu wordpress kategori sistemi beni baya zorlamıştı. Sorunu çözmüş olsam da tam istediğim sonucu alamamıştım. Şimdi yeni bir kodlama buldum bu kodlamada wordpress üst ve alt kategorileri tam istediğim gibi sıralanıyor yalnız sadece bir kere gözüküyor diğer çektiğim içeriklerde gözükmüyor ve şöyle bir hata veriyor.
Fatal error: Cannot redeclare display_sub_categories() (previously declared in /home/*****/public_html/***/***/index.php:216) in /home/***/public_html/***/****/index.php on line 216
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim kategorileri diğer çektiğim verilerde de gözükmesini sağlayabilirim.
.::.Kodlama aşağıda.::. <?php
[MENTION=42409]include[/MENTION]_once "../../../wp-config.php";
function display_sub_categories($gelid) {
$current_cat = $gelid;
$args = array('child_of'=>$current_cat);
$categories = get_categories($args);
if (!empty($categories)) {
echo '<ul class="children">';
foreach ($categories as $category) {
if($gelid==$category->parent){
echo '<li id="category-'.$category->cat_ID.'"><label class="selectit"><input value="'.$category->cat_ID.'" type="checkbox" name="post_category123srdr456[]" id="in-category-'.$category->cat_ID.'" /> '.$category->name.'</label>';
display_sub_categories($category->cat_ID);
echo '</li>';}
}
echo '</ul>';
} else {
}
}
?>
<div id="categorydiv" class="postbox " >
<h3 class="hndle"><span>Kategoriler</span></h3>
<div class="inside">
<div id="taxonomy-category" class="categorydiv">
<div id="category-all" class="tabs-panel">
<ul id="categorychecklist" data-wp-lists="list:category" class="categorychecklist form-no-clear">
<?php
$categories = get_categories();
//print_r($categories);
foreach ($categories as $cat) {
if ($cat->parent == 0) {
echo '<li id="category-'.$cat->cat_ID.'"><label class="selectit"><input value="'.$cat->cat_ID.'" type="checkbox" name="post_category123srdr456[]" id="in-category-'.$cat->cat_ID.'" /> '.$cat->name.'</label>';
display_sub_categories($cat->cat_ID);
echo '</li>';
}
}
?>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>