Hocam kediye yazık olur. Orada tek başına hapsolacak. Kediler ilgi, sevgi ister, oyun ister. Sen koyacaksın oraya sadece yemek ve su vereceksin. Sence mutlu olur mu? Bu nasıl kedi sevmek, beslemek? En uygunu evde beslemek. Kedilerin pek zorluğu yoktur. Tuvaletini oraya, burayada yapmazlar. Öğrettiğin zaman kuma yaparlar. Zaten bu iç güdülerinde vardır. Zaten küçük alırsan tek kaldığı için miyavlar durur..
Sadece yemek su vereceğim demedim, yanına ineceğim. Vakit geçireceğiz sonra evime çıkacağım. Onunla yatmamı mı bekliyecek acaba.
Maalesef evime sokmamı istesem konuyu açmazdım direk kendisini alır; gerekli olan malzemelerini alır aşılarını yaptırır evime sokardım ancak hayvanlar barınaklarda ölüyor. Veya barınaklardan çıkartılıyor en azından bu şekilde bir kurtarma çabasında olabilir miyim diyerekten düşündüm zaten konuda da yazdım eziyet etmiş olur muyum, bilgisizim bu konuda sonuçta o da can olacak. Dışarda kalmaktansa güzel bir yuvada en azından öyle yada böyle bir ilgi görecek istemez mi diye düşünmediğim değil.