Yeni başlayacağım sağlık sitesi projesi ile ilgili yaratıcı ve akılda kalıcı olabilecek marka değeri taşıyabilecek bir domain arıyorum.
Site TR genelinde
Hasta ve hasta yakınlarına; doktor, diş hekimi, fizyoterapist, psikolog, veteriner.. gibi uzmanların aranması, soru sorulması ve randevu alınması ile türkçe dilindeki tüm sağlık konularında türkiyede referans bir kaynak olma
Doktor ve Diğer Sağlık Profesyonellerine; interaktif sağlık uygulamaları ile mesleki eğitim ile bilimsel makale, kongre, sağlık sektörü gelişmelerinin takibi amacıyla kurulmaktadır.
İçerik konusunda dünyada bu projenin en iyi örnekleri webmd(.)com ve vitals(.)com . Amacım bu içeriğe sahip iki siteyi tek bir platformdan yönetmektir.
uzman(.)tv veya yakala(.)co gibi sağlam her öneriye açığım..
Yarışma 100 TL ödüllü olacak.
Yarışma bu post yayınından itibaren başlamış olup 11.03.2013 tarihi 22:00'da bitecek.
Kazanan arkadaşın önerdiği domain 21:45'de satın alınıp ilanen bildirilecek, ödemesi 22:15'de yapılmış olacak.
Marka bir fikir, yaratıcı bir beyin hakkını alır. Ödeme konusunda endişeniz olmasın.
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not1: Gelen fikirler parlak gelmediyse 2 gün daha uzatma hakkımı saklı tutuyorum. 2gün sonunda kesin bitireceğim yarışmayı.
Edit1: com,net,com.tr,org gibi uzantılarının boşta olması gerekli değildir.