Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabahtan 5 yumurta, gün içinde yüklü miktarda tavus göğsü yeme imkanınız var mı?. Proteinli gıda + dinlenme çok önemli. Şahsen benim bunları zamanında tüketme imkanım olmuyor toz kullanıyorum + tablet kullanıyorum. Tozu antreman öncesi ve akşam yatarken yarım yağlı süt ile alıyorum, tabletleride antreman öncesi ve sonrası ikişer adet alıyorum. Salondan özel bir program alıyorum, hocamın tavsiyesi bu yönde ve kendimde faydasını gördüm. Şahsen ilk bir ay ısınma antremanları + sonraki 1 ay içinde (toplam 2 ay) göğüste, omuzlarda ve kollarda hacim artışı + buna bağlı kilo artışı oldu (3.5 kilo) . Hocam birde yağsız, tuzsuz pilav önerdi her gün yapıp 2 tabak yiyorum.
Sabahları yumurta,peynir-zeytin yiyip kahve içiyorum.Öğlene doğru süt içiyorum.Öğlen tavuk göğsü bulamayabilirim, ızgara şinitsel ve salata yiyiyorum.Akşamda yine protein ağırlıklı et-tavuk yiyorum.Zaten 3 beyaz,ekmek,çikolata abur cubur vs. yok.2 Gün oldu protein diyeti yapmaya, onun eşliğinde haftada 3-4 gün spora gidiyorum.Bakalım gelişmeleri yazarım.
anakin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığım gibi.. yağ oranını düşürmek istiyorsan bunun tek yolu beslenme üzeri ve negatif günlük kalorin.. boşu boşuna günde 2-3 saatını harçıyorsun. ha sevk alıyorsun o başka bir konu.. ama kesinlikle yağ eritemesin.. fazlası kontraproduktif.

birde bunu unutma! her insanın bir merkez sinir sistemi var. fazla antrenman yaptımı bu merkez sinir sistemini yoruyorsun ve sonunda daha fazla birden yorulacaksın, hastalanacaksın, gün boyu enerjisiz iş yapacaksın. Sen biraz kafana göre hareket et bak lafıma geleceksin..
Anladım hocam zaten 2 gündür beslenmeme dikkat ediyorum.Spor süresinide azalttım kendimi zorlamıyorum.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.