beyfendi öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki siz dünya üzerinde otoritesiniz ve biz hiçbirşey bilmiyoruz.
düzya üzerin de hiç bir firma yedekleme hizmetini %100 veremez verebilirim diyen de yalan söyler
Bence siz henüz pencerenizi açıp dış evrene çıkmamışsınız. Fiyat / Kar , Fiyat / kullanılabilirlik yada fiyat / fayda , ekonomik ve iktisat konularını konumuza dahil edersek farklı yönleri olan konular var.
Benim burda belirtmek istediğim hizmetin ücretlerinin düşük olması yada hizmetin yapılamaması değil. yapılan ölümcül bir hata var ve bu tür hataları yapan firmaların iyi firmalardan elenmesi. Gerek dünyada gerekse türkiye 'de çok fazla işini hakkı ile yapan firmalar war. Biz de bunları deneme yanılma ve arkadaşların tecrübelerini okuyarak öğrenicez. bu genelde böyle oluyor.
Ben sizi kastetmemiştim ancak siz gerçekten çelik çomak oynamaya devam edebilirsiniz. çünkü siz bunları söylüyorsunuz
her bir site 1 gb olsa 200 gb yedek demektir
bu yedeği ayrı bir sunucu da tutmak vs ne akdar zaman ne kadar ücret olur bunları hesaplıyormusunuz
Madem gözünüz yemiyor bu işin altına imzanızı atmazsınız. Yedek alıyorum diyemezsiniz...
Az önceki konumda da belirttiğim gibi bazı insanların 100lerce sitesi ve ilgisini ve dikkatini aldığı ücret dahilinde diğer sitelerine ve işlemlerine yönlendirebilirler. Sizin hiç yok mudur müşterinizin sitesini aldınız, kurulumu yaptınız, sorunsuz bir şekilde teslim ettiniz, kendi hostunun güvenilir ve istikrarlı olduğunu iddia ettiği bir de hosting e attınız mı işi bitirmiş sayarsınız. bu projede öyle bir proje idi. taki o mail gelene kadar. sitenin yedekleri elbette bende war. ama ya olmasaydı? bu tür işleri yapanlara ilk öğretilen şey müşterinin datasının her şeyden önemli olması. ya bunu ilke edinirsiniz yada hizmet veriyorum demezsiniz.
Firma / verilen hizmetin fiyat bilgileri hiç önemli değil beyfendi. benim burada anlatmak istediğimi siz anlamak istemiyorsunuz, kanımca da sebepleri war. sizlerde sunucu yada hizmet sunuyorsunuz ilişkili konularda. keşke bu sunucunun diğer müşterileri de yorumlarını yazsalar. Neyse bundan sonra da kendimi anlatma ihtiyacı içine girmeyeceğim zira anlayabileceğinizi düşünmüyorum.
1 tl ye de hizmet verdiğinizi iddia ediyorsanız yaptığınızı söylediğiniz işleri sorumlu bir şekilde yapmanız. Ben zihniyetten bahsediyorum siz fiyattan. Herneyse...
konunun ilk başında bahsettiğim firmalar gibi olanlar için söylüyorum. siz yaptığınızı iddia ettiğiniz şeyleri yapmaya devam edin yalnız insanları her seferinde kandıramazsınız.....
Konunun kapatılmasını istedim, belirli konularda hizmet verenler tarafsizlıklarını kayıp mı ediyorlar acaba? Forum yöneticiliği forum 'un güvenilirliğini muhafaza etmektir.
Neyse çok söz sarfettim. çok söz boş söz.... accık susmak düşünmek lazım...
Kilitli konuya mesaj yazmak adetim değildir ama cevap hakkı doğrumuşsunuz.
Sektördeki durumu size anlatmak ve gerçekleri konuşmak taraflı olmak ise evet ben taraflıyım, sizin için önem arz eden, ekmek kapınız olan sitelerin kaderini başka birinin eline bırakmakta hiç anormal birşey yok, yüzde yüz haklısınız.
Umarım yedeklerinize bir şekilde ulaşırsınız. Bundan sonrada kendi siteleriniz için biraz daha fazla sorumluluk alırsınız.