Haymana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim yorumunuz için en son noktasına kadar özenle okudum. Yamaha YBR 125 motorum zaten var senelerdir bindiğim ve bir adette atv kuba 250 cc atvm var. Memleketimde bindiğim aslını söylemek gerekirse yaşım ne kadar büyük olursa olsun ailem hep karşı ki şu andaki motorlara bile çok sık bindirmiyorlar bu motoru ise şu anda ailemden gizli olarak aldım. İnşallah öğrenmezler. Bir yerde hosting sektöründe iyi yerlerde olan birisiyim, esnafım diyebilirim. Yaşım 24 birazda iş stresinin verdiği yada başka birşeyin verdiği bir haz keyifi ne alacağımı ne yapacağımı şaşırmaktan ibaret.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:56:35 -->-> Daha önceki mesaj 15:43:51 --

Motora kapora verdim sözü kesildi motor sahibi ile. Yalnız henüz tam alış verişi tamamlamadık. Bu motor konusunda çok hızlı davrandım. Günün sabahında karar verdim akşam satın aldım. Aklımı karıştıran bazı şeyler tabiki var tedirginliğim var motoru satın aldığım insan tek teker gidiyor ciddi hızlarda. Kullanabilirmiyim kullanamazmıyım endişeside var içimde ama sürekli kendi kendimi kandırma çabasında yapabilirsin, kullanabilirsin gibi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Hayırlısı olsun diyorum bugün olacağı varsa olur olmazsa zaten yarın hevesimin biteceğinede adım gibide eminim. Bir anlık istek heyecan.
kullanabilirsiniz, bende kullanamam diyordum denedim kullandım r1. ama touring ile racing arasında inanın çok fark var .