aciksari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin anlamadığınız nokta şu. Sunucu yönetiyor iseniz bilirsinizki onlarca ayar ve izinler vardır.Bunları düzenlemek ve ayarlamak ciddi bir sorundur doğru ve firma sorumluluğundadır fakat buda engellenemez birşey değil siteler hacklenebilir sunucu kapatılabilir.Bizde insanız nasıl dostlarınız ve hasımlarınız varsa bizde böyleyiz.Bu tarz durumlarda dahi sorumluluk yine müşteridedir.Çünkü %100 güvenli bir sistem yoktur.Birisi saldırır sunucu gider açı bulur girer sunucu gider.Bunlarda olağan şeylerdir. üstelik firmanızın bahsettiğine göre yazılan şey açık Teknik bir Arıza.

Yeryüzünde teknik arıza vermeyecek bir ürün varmıdır ki ?

Taeleplerinize bakıldığında yeryüzünde size göre hizmet verebilecek bir firma yoktur.

ben türk firmalar kadar çok çalışan ve zorlanan firmalar olduğunu sanmıyorum.Firmayı savunduğum için söylemiyorum birkaç kişi gelip firmanızı size karalayacak ve gelin bize diyecek fakat bilinki gittiğiniz firmadada bu durum başınıza gelebilir.

Yani hizmet gereksinimlerini Firmalar sağlıyor.Fakat sorun şu ki Webmaster olmanın bir web sitesi sahibi olmanın sorumluluğunu müşterilerin sağlayamaması.

tüm problemler buradan kaynaklanıyor.Açılan konulara bakarsanız %90 ı müşteri hatası kaynaklı problem.Lütfen bir hizmet satın alırken firma sorumluluklarını, şahsi sorumluluklarınızı ve olası kaçınılmaz ihtimalleri öğrenerek hizmet alınız
Ya hocam bırak allanı seversen... biz de network eğitimleri dersleri aldık. biz de az çok mürekkep yaladık. savunmuyorum diyorsun kendi firmanı, hatalarını eksiklerini savunuyorsun. madem yapamayacaksınız açmayın firma kardeşim. her iki makale okuyan 2 server yöneten hosting firması açacaksa işimiz war. hostinginiz yavaş olabilir. ama data kaybına siz kılıf uyduramazsınız. kimseye de izah edemezsiniz....