Merhabalar bu konu sürekli aklıma çözümünü bulamıyorum olurmu olmazmı diye düşünmekten yoruldum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bir kız arkadaşım var 3 4 yıldır benim hayatımda. Bu zaman içerisinde çok kez ayrılıp barıştık. Son ayrılmamızda o çok üzüldü. Bana olan güveni ve inancı bitti desem yeridir ama hala beni çok seviyor bunu kendide söylüyor. Bizim ayrılıklarımız hep boş sebeplerden oldu ufak tartışmalardan oldu öyle aşılamayacak bir sorunumuz yoktu. Onu benim ailem tanıyor ve çok seviyorlar onun anneside beni tanıyor çok sever. Şuan ayrıyız. Bizim sürekli ayrılıp barışmamızdan ailelerimizde çok etkilendi. 2 aydır ayrıyız ve şuan normal konuşmaya başladık 2 gündür. Yaşlar 22 bu arada. Bana söylediği güveni kalmamış,inanmıyormuş artık bana bu güveni tekrar kazanmam gerekiyor. Benim için mücadele ettiğini görmek istiyorum diyor çünkü o bizim için çok mücadele etti.
Yapmak istediğim artık bir şeylerin ciddi olması. Söz gibi yada ailelerin tanışması gibi. Acaba bunun bir yararı olurmu ? Bizi daha çok birbirimize bağlar mı ? Yoksa bunu yapmak için sizce erkenmi ?
Yaşım 22, şuan bir inşaat firmasında satış temsilcisi olarak çalışıyorum. Açıköğretim 3. sınıftayım. Bitirip askerliği kısa dönem yapmayı planlıyorum. Yani önümde 2 3 sene var. O da zaten üniversite 2. sınıfta sizce bu zaman zarfını göz önüne aldığımızda böyle ciddi bir şey yapmam bize yararlı olur mu ? ne kadar mantıklı olur ?