Hocam ileride ne olacağını bilemem ki. Ben şu ana kadar edindiğim tecrübelere göre bu
kesinlikle kelimesini kullandım ve bu doğrultuda kullandığım sözcüğün elbette arkasında durabilirim. Ama yarın Google dediğiniz gibi yeni bir algoritma ile bu tip bir uygulama getirirse bunu savunmam elbette
Bunu hangi amaçla sordunuz anlamış değilim açıkçası. Bu soru şuna benziyor. Şu an için sizde kabul edersiniz ki en iyi arama motoru
kesinlikle Google'dır. Ama yarın Yandex daha sağlam bir algoritma geliştirir; siteleri ona göre indeksler ve kullanıcı için en uygun sonuçları verirse, siz de bende bu
kesinlikle kelimesinin arkasında durmayız değil mi?
Hocam hayır o mânâda sormadım, aslında vurgu bu. R10 üzerindeki yapı çok farklı, mesela bu mesajım çok geliştirilecek bi' yapı. Paylaştığım yazılardan görebilirsiniz düzeyi oturtmaya çalıştım ama gerekli değeri görmedi, milletin sır gibi sakladığı bilgileri ortalığa sundum kimse faydalanmadı belkide.

Bundan sonra kolay kolay paylaşım yapmayacağım, biraz kötü olmak lazım bunu anladım ben.
Bunun dışındaysa bakmayın bende 2 günlük kendi sitelerime takla attırıyorum bişey olduğu yok doğru yapın yeter diyorum ama yapmayın yine de benim lafımdan ötürü sonuçta kötü şeylere sebep olmak istemem.