WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Arkadaş bir günlük site bile olsa bir iki backlink aldınız diye o site kesinlikle zarar görmez."

Yarın Google bir güncelleme getirir veya yeni olan köklü bir algoritma çıkartırsa, atıyorum sitedeki farklı içerik sayısı 5'ten az olan, ilk 3 aydan önce no-follow & do-follow farketmeksizin link alan siteleri tamamen filtrelediğini veya sıralamalarda geriye attığını somut bir şekilde bize göstererirse;

Cümlenizde kullanmış olduğunuz kesinlikle kelimesinin arkasında durabilir misiniz?

İşte insanlar bu yüzden korkuyor.

Hakem Google olduğu ve istediği zaman kuralları değiştirebildiği için.
Hocam ileride ne olacağını bilemem ki. Ben şu ana kadar edindiğim tecrübelere göre bu kesinlikle kelimesini kullandım ve bu doğrultuda kullandığım sözcüğün elbette arkasında durabilirim. Ama yarın Google dediğiniz gibi yeni bir algoritma ile bu tip bir uygulama getirirse bunu savunmam elbette

Bunu hangi amaçla sordunuz anlamış değilim açıkçası. Bu soru şuna benziyor. Şu an için sizde kabul edersiniz ki en iyi arama motoru kesinlikle Google'dır. Ama yarın Yandex daha sağlam bir algoritma geliştirir; siteleri ona göre indeksler ve kullanıcı için en uygun sonuçları verirse, siz de bende bu kesinlikle kelimesinin arkasında durmayız değil mi?