protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel kardesim ben FB degilim. FB taraftari oldugum icin FBnin yaptigi hareketlerden sorumlu degilim, biat kulturu bende yok, FB nin yaptigi islerin aklima yatanini desteklerim, yatmayani desteklemem. Ama senin durumun biraz garip. TSnin yenilmesi, kume dusme olayinin tartisildigi yerde donup dolasip FBli oldugum icin, olayi FBye baglayip absurd ve gereksiz bir tartisma yaratma niyetindesin. Eger tartismak istiyorsan, karsindakinin tuttugu takima saldirmak yerine, onun argumanlarindaki bosluklara odaklanmalisin. Mesela ben soma linyitsporluda olsam, FBlide olsam, senin yazacagim cevap ayni olmali. Bu yuzden ilk asamada oku, ne dedigimi anla, ondan sonra tartismaya baslayalim. Benim izlenimim senin yazilanlari pek anlamadigin yonunde.
Bak ben sana ne diyorum.Bizim için trabzonspor dinden vatandan sonra gelir.Bizim için anlatılamaz bir değer.En ufak eleştiride alacağın cevapların garantisi yok.
Senin bize sallama sebebin belli.Söz konusu trabzonspor olunca her fırsatta saçma sapan konuşuyorsun.Seninle daha öncede bu tarz bir konu için tartışmıştık.
Olay basit avatarında fenerbahçe logosu var diye öyle cevap verdim.Sende fenerbahçeli olduğun için fırsat bu fırsat dedin.