Avni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saf mısın kardeş sen ? İtiraf et fazla yüklenmeyelim.

Milletvekilleri düşürmez diyorsun milletvekillerin başkanini kurtarmış.Lig tv duşurmez diyorsun sirf havuzdan cekiliriz tehditi yaptiginiz icin ligtv'nin size yaptigi yalakalik kalmadi.Bos harcama yapmissiniz diyorsun koltuk değneğiyle dolaşacak adamlara para basıyorsunuz.İnsan bir kendine bakacak ondan sonra başkalarına sallayacak.

Haaa hala anlamadıysan itiraf etmene gerek kalmadı..
Guzel kardesim ben FB degilim. FB taraftari oldugum icin FBnin yaptigi hareketlerden sorumlu degilim, biat kulturu bende yok, FB nin yaptigi islerin aklima yatanini desteklerim, yatmayani desteklemem. Ama senin durumun biraz garip. TSnin yenilmesi, kume dusme olayinin tartisildigi yerde donup dolasip FBli oldugum icin, olayi FBye baglayip absurd ve gereksiz bir tartisma yaratma niyetindesin. Eger tartismak istiyorsan, karsindakinin tuttugu takima saldirmak yerine, onun argumanlarindaki bosluklara odaklanmalisin. Mesela ben soma linyitsporluda olsam, FBlide olsam, senin yazacagim cevap ayni olmali. Bu yuzden ilk asamada oku, ne dedigimi anla, ondan sonra tartismaya baslayalim. Benim izlenimim senin yazilanlari pek anlamadigin yonunde.