satışa balta vurmak gibi olmasın ama bu iş bir sektörden çıktı artık.marketi esnafı organizasyoncusu ajanscısı ve hatta yöre halkının çocukları bile balon uçuşu satmaktadırlar.
burada 2 tur dediğimiz bir tabir var 1. kısa tur. arkadaşımın sattığı kısa turdur.30 dk veya 1 saat arasında havada kalırsınız.2. tur ise uzun turdur.ve sabah kalkarsınız tüm kapadokyayı gezersiniz.öğleden sonra inersiniz.bunları da belirtirsek hocam daha iyi bir satış olacağına inanıyorum.
fiyat gayet güzel bu tur için arkadaşın kampanya fiyatı dediği fiyat gerçekten kampanyalıdır.150 den aşağıya yok bu aralar kış sezonu olduğu için.100 TL yede balon var ama birşey anlamazsınız bellki.
arkadaşa hayırlı satışlar diliyorum...herşeyi göze alın ve hayatınızda bir kere o zevki tadın...ben hersene 14 şubatta kesin biniyorum bu yıl kaçırdım ama hala hava soğuk olmasa koşardım.
aqHuaN hemşerim de sende acele et bu fırsatı kaçırma derim

Nevşehirli balona binecek abi

adamlar dünyanın öbür ucundan gelip biniyo biz yanımızda tepemizdeki şeye binemiyoruz. sen acele etme.
Valla dediğin gibi işin tadı kalmadı. 12 yaşımda turizm'e başladım, esas meslek Turizm fotoğrafçılığı, aynı zaman'da balon firmasında çalışıyorum. Bizim bölgede bir şeyin tuttuğu görülsün hemen piyasa doluyor ve tadı tuzu kalmıyor.
valla haklısın hocam ama okul var olmayacak. belki yazın yine gidebilirsek bu sefer binmek şart olur

.
Ne zaman isterseniz bekleriz.