Metronet baglatirsan hayatinin hatasini yaparsin ben kendi olayimi ozetliyim.
Okul baslangici metronet basvurduk 2 hafta sonra geldiler bi modem verip gitti taktik modei yok anam internette sikinti var 10mgbit baglattik 2mgbit maksimum gordugum ve kesinlikle internete giremiom skypedan konusma yapicam 1 saatin 50 dakkasi dusuyorum aradim bildirdim zaten her gun ariyorum neyse 1-2 ay gecti kablo cektiler sorunu bulamadilar dedim oh duzeldi yok yine yok meger altyapida sikinti var ayni sikinti devam hergun ariyorum ama geri donus yok muhattap olabilcegin tek 1 numara ve tek bir servis teknik servis var durmadan ariza kaydi actiriyorum durmadan kapaniyor ve ben her ay kulanam$adigimdan oturu o ayki faturalari odemiyecegimi bildiriyorum en son artik 5_6 ay sonra kapatirmaya karar verdim cunku gelen giden yok ve ben 3G ile giriyorum ve simdi benden o aylarin paralarini ve sozlesme iptal paralarini catir catir alicaklar minimum 200tl gibi bi rakam bugun modemi kargoya verdim dilekcemle beraber bakalim son durum ne olucak.... Kisacasi rezalet bir firma 1gram onermiyorum git ttnet baglat adamlar artik isi cozmus kafan rahat olur en azindan