sitesini tanıtiyorsa eleştilerede açık olması lazım adam saten oluyorda size ne oluyor onu anlamadık

herkes olumlu yorum yapıcak diye birsey yok ajansa para verip burdan bu tasarımla yada içerikle vb kimse almaz
size ne oluyorsa, bana da o oluyor. Elestirileri de elestirmek herkesin hakki dedigine gore. Dogrudur acik olacak elestirilere, zaten elestirileri dinlemek icin konu acmis bu kisi.
Benim hosuma gitmeyen nokta, elestirilerin yapici yani olmamasi. Herkes sorun var sorun var diye sikayet eder bu ulkede, ama kimse cikipta demez ki mevcut olan su sorunu su sekilde duzeltebiliriz. Ayni buna benziyor burdaki yorumlar, yok domain kotu, peki onerin nedir? wp temayi giydir tamamdir, peki sen ne onerirsin? vb. yani en azindan oneri yapilsin ki, belki der arkadas evet dogru soyluyorlar, bu sekilde daha iyi olur, kisiye katkisi olur yorumlarin.
Zaten yazdim yukardada, uzun vadeli bir proeye basliyorsaniz, baslangicta bir suru planiniz vardir, onu apicam bunu yapicam su oyle olur bu boyle olur. Bir muddet sonra istediginiz seviyeye ve konuma geldiginizde, en bastaki dusuncelerinizle mevcut durumunuzu karsilastirdiginizda, ne fikirlerinizden ne dusuncelerinizden, ne planladiklarinizdan eser kalmis, nerdeeen nereye durumu dogar. hedef olarak ulasmak istediginiz yerdesinizdir, ama hedefe giderken gitmeyi planladiginiz hicbir yoldan gitmeyip hep baska yollardan gitmissinizdir. Bunu diyorum.
facebookun ne domaini uygun, ilk tasarimlarina bakin, yada twitter yada google. ne ilk tasarimlari, ne ilk hedefleri, ne izledikleri yollarla buralara geldiler. zamanlar hersey degisti, ve geldikleri nokta hep o zaman icerisinde degisen fikir, yol, ugrasi gibi seyler sayesinde oldu.
Demek istedigim, elestiriler olumlu yada olumsuz olabilir, ama elestiri yapici olmak zorundadir, benim deginmek istedigim nokta bu.