Script için bazı geliştirmeler olursa yani gelecek güncellemeye göre bende 1 adet alabilirim.
http://www.ttnetmuzik.com.tr/#listeler
Buradaki gibi listeler oluşturulabilirmi?
Birde üye kendi playlistini oluşturmalı bunun için üyelik gerekiyor sanırım. Facebook ile bağlan özelliği olabilir üye olmak istemeyenler için alternatif..
Yorum ekleme + report özelliği gibi birkaç tane daha özellikler eklenebilir..
Hayırlı satışlar
merhabalar öncelikle ilginiz için teşekkürler.
- yukarıda belirttiğim gibi gelecek güncellemede liste olacak ancak bu 1 ayı falan bulabilir iş yoğunluğuma göre... ancak şu anki fiyat ile güncelleme gelince olan fiyat farklı olacak... yalnızca şu an satın almış arkadaşlar güncellemeden ücretsiz olarak faydalanabilecekler... sıfırdan almak isteyenler fiyat farkı ile sahip olabilecekler...
-yorum ekleme ve playlist aslında üyelik gerektiriyor ancak playlist kısmını ip tabanlı olarak kullanıcıyı tanıyan bir sistem ile çözmeyi planlıyorum, üyelik de böyle sistemler için son derece gereksiz adam yorum yapmak için üye olacağını hiç sanmıyorum ya da üye olmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Bunların hepsi ziyaretçiyi sıkar... (Playlist hariç...)
- ancak report işi çok iyi oldu aklıma daha önce hiç gelmemişti... bunu en kısa zamanda yapacağım.
saygı ve selamlarımla.