Eski konumun başlığını beğenmediğim için ve wordpress hizmetlerimi tek başlık altında vermek istediğim için bu konuyu açıyorum
Paket 1 Vaktim Yok Sen Kur Yoğun iş temponuzdan fırsat bulamıyor veya kurulumu bilmiyorsanız bana sadece cpanel bilgilerinizi bildirmeniz yeterlidir gerisini ben hallediyorum bu pakette yapılacak işlemler
1- Eğer db. vs oluşturmadıysanız onlar ayarlanır ve wordpress kurulur. ve bilgiler size iletilir
Bu Hizmetin Ücreti Sadece 10 Tl Toplu Kurulum Yaptıracaksanız İndirim Uygulayabilirim
Paket 2 Wordpress'im Olsun Google Ayarlamaları-da Yapılsın
1- Paket 1 Uygulanır
2- Google İndexlemesi İçin Gerekli ayarlamalar Yapılır Kalıcı Bağlantılar vs...
3- Gerekli Eklentiler Kurulur ve İstediğiniz bir tema kurulur
4- Google'a siteniz kayıt edilir bir takım ayarlamalar yapılır
Bu Hizmetlerin bedeli ise sadece 20 Tl Toplu Kurulum Yaptıracaksanız İndirim Uygulayabilirim
Paket 3 Professional Wordpress
1- Paket 1 Uygulanır
2- Google İndexlemesi İçin Gerekli ayarlamalar Yapılır Kalıcı Bağlantılar vs...
3- Gerekli Eklentiler Kurulur ve İstediğiniz bir tema kurulur
4- 10 Adet Sitenizin Konusuna Göre İçerik girilir Copy Paste Ancak Başlık Özgünleştirilir ve o konuyla ilgili en çok hit çekebilecek kelimeler araştırılarak eklenir
5- Bir adet tema Türkçeleştirmek
6- Bir adet eklenti Türkçeleştirmek
6- Google'a siteniz kayıt edilir bir takım ayarlamalar yapılır
7- 20k Aşırı Aktif Hayran Sayfasında reklam
Bu Hizmetin bedeli sadece 40 Tl Toplu Kurulum Yaptıracaksanız İndirim Uygulayabilirim
Ek Hizmetler
1- Tema Türkçeleştirmek 10tl Ancak bazı temalar çok uğraştırıyor fiyatlar değişiklik göserebilir
2- Eklenti Türkçeleştirmek 10tl Ancak bazı eklentiler çok uğraştırıyor fiyatlar değişiklik gösterebilir
Müşteri Yorumları
Siteyi teslim aldım.
Oldukça güzel oldu. Arkadaş gayet ilgili.
Teşekkürler.
siteyi teslim aldım dürüst ve düzenli çalısan bir arkadas işininde ehli desem yeri ilgisi alakası için tşkler.. sizlerede tavsiye ederim Saygılar
Ellerine Sağlık, para ile bu kadar ilgili kişi zor buluyorduk, BAŞARILAR
Arkadaşa bir kurulum yaptıralım dedik, sağolsun saatlerce uğraştı.
İstediğim şekilde bir temayı dört dörtlük kurdu teslim etti. Kurulumdan fazlası oldu. Aldığını kuruşuna kadar hak etti.
Tavsiyeden fazlasını hak ediyor bence.
Toplu şekilde wordpress kurulumu yaptırdım işini hızlı ve ilgili yapan bir arkadaş tavsiye ederim..