Merhaba, Lütfen verilerinizi yeniden gözden geçirin...Belirttiğiniz reklam sistemlerinde kesinlikle ama altını kalın çizerek söylüyorum...KESİNLİKLE bu fiyatları alamazsınız...Ya panelinizde yanlış görüyorsunuz yada yanlış yazmışsınız...
Creafiden gelen maildede Türkiye trafiği bizim için 0,10$ seviyesinden oldukça düşüktür, ingiltere almanya gibi ülke trafiği olsaydı bu oran olurdu...Biz normalde % 60-%40 kar marjıyla çalışıyoruz, ama sürekli bizimle çalışırsanız, % 70 -%30 kar marjıyla çalışabiliriz,yazıyor...
Fakat şöyle birşey var, sadece creafiden örnek bile alsak, şu anda adnati %80-%20 marjıyla çalışıyor...Yani ne olursa olsun yinede daha fazla kazanıyorsunuz...
Bol kazançlar
2005 yılından beri ortalama 2-3k tl her ay Adsense'den alıyordum. Taki Aralık'ta banalanana kadar. Bu işi iyi biliyorum. Adsense'de ecpm aylık ortalama 1$'ın altına kesinlikle inmedi. Ayrıca reklamstore kullanıyorum şu anda.
Bugünkü istatistiğim 25.756 412 1.60 % 30,67 TL 1,19 TL. ecpm 1,19 tl. Yani 0,10$½'ın çok çok üzerinde.