arkadaşlar. öncelikle belirtmek isterim. ben geç açılan sitelerden sıkıldığım için kendi sitemin geç açılmasına da tahammül edemiyorum. iyi denebilecek bir wp sitem var, bazen çok iyi açılmasına rağmen bazen çok geç açılmaktadır.

Jet gibi açılan wordpress site istiyorum. ödeyeceğim ücret 100 tl olup birkaç şartım olacak

Ücret ödemesi kesinlikle iş bittikten sonra 2 günlük denemeden sonra yapılacaktır. sitenin aynı hızla açılması 10 gün garanti verilecek, geç açılma devam edilirse süreç baştan başlayacak. çünkü site bazen gayet hızlı açılmaktadır işi bitirdiğim diye bana para istemeyiniz. sitenin kastığı dönem benim için önemli, o dönemi yakalayıp o dönemdeki sorunun çözülmesi gerekiyor.

Bu iş için r10 da en az 10 kişiye ödeme yaptım ama hiçbirisinden verim alamadım. o nedenle iş bitirilmeden ücret ödemeyeceğim.

Daha önce bu iş verilen ama yapamayanlar lütfen benimle bu konu için iletişimde bulunmasınlar.

genellikle site açılışı şu an 30 sorgu 0.500 gibi yüklenme süresiyken bazen bu durum 35 sorgu 15.500 gibi 30.500 gibi olmaktadır.

işi biliyorsanız iletişim ve detay isteyiniz bilmiyorsanız, yarım yamalak bilgiye sahipseniz iletişim kurmayınız. o kadarcık bilgiye ben de sahibim.

şu an itibari ile bir sayfanın sayfa yenilemelerinde verdiği sonuçlar:

Sorgu 34 Yüklenme 0,656

Sorgu 34 Yüklenme 1,648

Sorgu 28 Yüklenme 16,520

Sorgu 28 Yüklenme 18,133

Sorgu 28 Yüklenme 18,580

Sorgu 28 Yüklenme 4,788

Sorgu 28 Yüklenme 6,358

Sorgu 29 Yüklenme 16,609

Sorgu 33 Yüklenme 1,273

Konu 2:

http://www.webpagetest.org analizinde çıkan First Byte Time ve Cache static content kısımları da yeşile döndürülecek.
google page speed de görülen:
JavaScript kodlarını ayrıştırmayı sonraya bırakın, Kaynakları tutarlı bir URL'den sunun, Tarayıcı önbellekleme özelliğinden yararlanın
hataları da çözülürse

ve

konu altlarına eklentisiz, sayaçlı face, google, twitter, pinterest paylaş butonları da konabilirse extra 20 tl daha ödeme geçilecek