GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yorumunuz beni gerçekten benden aldı ..
Google siyah beyaz hayvan isimlerini seçiyormuş bak sen Googleden sel çıkar sır çıkmaz bre arkadaş sen neyine güvenerek, bilgiyi nereden alarak tahmin ettin makaleni yazdın burada reklamını yaptın felan ?

Birde şey diyorlar bir meyve üretceklermiş .. Elma gibi böyle ama yiyince muz tadı geliyormuş yutunca mideye inene kadar havalı şeker gibi oluyormuş felan filan bunuda bana kuşlar söyledi ..
Evet kendinden geçtiğin belli öncelikle Google bu isimleri özellikle seçiyor bunu sen bilmiyor olabilirsin ama öğrenmemek ayıp değil.Bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama yorumlarına bakılırsa ortaokul yeni bitmiş herhalde.Önce oku ondan sonra yorumunu yap.Bilgin olmadan fikir sahibi olmuşsun komik durumada düşme istersen.Ben makalemi yazdım burada da paylaştım bu reklam sa reklam yaptım.Zaten yabancı siteleri ve kaynakları araştırdım kendi fikrimi ve düşüncemi de yazdım.Senin neden zoruna gitti anlayamadım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:52:08 -->-> Daha önceki mesaj 16:46:07 --

WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz büyük güncellemeler Matt Cuts tarafından Twitter üzerinde duyurulur genelde ya da Google Webmaster Central blog üzerinden duyurulur.

Kanmayın.
Burada kimseyi kandırmıyoruz.Bunun bir varsayım olduğunu ve kesin olmadığını belirttim zaten insanları yanıltmayın.