Jquery'de yavaş yavaş çekilecek piyasadan bana göre... Artık devir HTML5 ve CSS3 bence...
Süper ikili diye adnlandırdığım ikilidir. html 5 vs css3. eşsiz bir yapı. arkadşa katılıyorum.
bu "kur-geç" sistemlerle ilgili 2 çift laf söylemek isterdim ama muhtemelen küfür etmem gerekebilir. Piyasayı ağlattılar, adamlar 150-200 liraya internet sitesi yapar oldu. ama hala bir online takip programı yazdırmak 2000 liradan başlar.
işte bu noktada işi bilen ve bilmeyen ayrılır. ama malesef hep işi bilmeyen kazanır.
piyasanın gidişatı çok kötü. özel sektörde neler istedikleri malum, oda olsun buda olsun şu da olsun. bi developer mantığı kalmadı, yerini webçi aldı.
ben php developer sıfatıyla bu yoldayım. ama malesef gerek free işler gerek özel sektör insanı yolundan saptırtma konusunda çok başarılı...
bu noktada; bu formunda toplanan ve benzer sektörlerde hizmet verenlerin, sektörün kırılmasını engellemesi şarttır. Nasıl ki mobilyacının biri fiyat kırdığında yada kaliteyi düşürdüğünde diğerleri tarafından eziliyorsa, aynı birlik ve beraberlik tarafımızda da olmalıdır diye düşünüyorum.
Malesef sürümden kazanmak zihniyetinde olan arkadaşlarımız, interneti çöplüğe çevirmekten bıkmadı, bıkmayacak...