maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu iyikide okumuşum baştan sona gerçektende bazı kişiler çok güzel yazmış çok güzel özetlemiş.gerçektende ders alınacak bilgiler dahi vermiş.şu bazı 1-2 arkadaş saçmalamış önemli değil ben ciddi anlamda bu konudan faydalandım.

Arkadaşlar emin olunki herşeyin başında çalışmak geliyor.
Şimdi diyorki arkadaş site açıyorum para kazanamıyorum = burda suç o kişinindir demmeki işini iyi yapamıyor demmeki bir yerlerde yaptığı yanlış var.

şimdi bir doktorun düşünün doktor olabilmek için kendini eve kapatıyor lise döneminde çalışıyor cabalıyor dershaneye gidiyor kafa patlatıyor bitimi yok kazandın birde tam 6 yıl boyunca doktorluk okuyor. kafa patlatıyor dersleri çok çok ağır kitapları yutuyor.
ee bi 10 yıl emek verdi cabaladı ter döktümü bu adam ??? döktü??
ee bu adam gitsin alsın tabikide 10 milyar maaşı alsın tabi 20 milyar maaşı çünkü bu adam hakkediyorki bu dediğim fiyatlar en kötüsü için. eee bu adam binsin tabikide Q7 Q8 hakkıdır o kadar emek verdi biçsin tabikide tarlayı.

Dedigim gibi işin özeti NE EKERSEN ONU BİÇERSİN. BU İŞ BU KADAR BASİT.

kimisi babasından zengin doğuyor oda doğru fakat o adamın babası emin olunki o yerlere o mevkilere gelebilmek için cabalamıştır emek dökmüştür .Ailesine'de güzel bir hayat veriyorsa ne mutlu o adama.

Bu hayata hiç bir şey sizden daha önemli değerli değildir.Sakın gözünüzü para hırsı kaplamasın para emin olunki hiç bir şey değildir.

Kusura bakma ama konuyu açan arkadaşda gördüğüm kadarı büyük sorunlar var.bazı arkadaşlar dini boyutunu ele almış onun için o konuya fazla girmeyeceğim fakat emin olunki İslam Dinini emirlerini uyan adam emirleri yerine getirmeye çalışan adam Sünetlere uymaya çalışan adam ortada kalmamakla beraber insanlara dinine milletine vatanına faydalı bir insan oluyor.

Bakın ben küçüklüğümde 13-14 Yaşlarında orta okul da iken cin küfürdür dine küfür ederdim sayardım. Ama lisede ne oldu ise kendi kendime değiştim ve lise 1 sınıfın sonlarında mescit'den çıkmayan bir çocuk haline geldim.

Bana şimdi sorsanız zenğinlik nedir
vallahi billahi benim için zenginlik mutfakdaki bir kavanoz dolusu makarnadır .
düşünsenize hepiniz ne için çalışıyorsunuz Akşam olduğunda evinize geldiginizde karnınızı doyurabilmek için degilmi?? eeee sorun nerede??

Huzuru arayan'da namaza yönelsin beyler emin olun ki namazda olan huzur hiç bir yer yok.
bi arkadaş ölü cenazesinden bahsetmiş .iyiki etmiş. bende bi cenaze namazına gittiginde ölüyü yanımdan geçirmişlerdi.kefenlenmişti tabi ALLAH taksilatını affetsin.Vallahi billahi dürüm gibi sarıyorlar insanı koydukları 2 metre ufacık bir mezar.
insan bunu anlıyori vallahi billahi bu dünya boş boş boş.biz sadece şuanda bir sınavdayız.
sanmayınki insan ölünce herşey bitiyor tam aksine asıl o zaman herşey başlıyor.

Fazla vaktinizi almıyayım en son olarakda şunu söyliyeyim.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Tamam doktor doktor oluyor da ; bazen calışmak icin bile gerekli fırsatlar doğmuyor. O doktor olan eleman calışıp ailesine bakmak zorunda olsaydı doktor olabilecek miydi ? hayır tabiki de. demek ki işin farklı bir boyutu var. Bence insanlar , diğer insanları köle etmek icin parayı uydurmuş. Köleliğe razı olsunlar diye de dinleri uydurmuş. Şuan hepimiz köle miyiz ? Evet köleyiz. Kimse özgürüm demesin. Şu konuda acayip umutlarım var ; yetenek isteyen şeyler. Onları da Tanrı benim DNA' ma kodlamış. Vakti gelince kullanacağım

Özet: adalet falan yok hepimiz köleyiz.