marqha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları korkutmayın. neresi kolay değil anlamadım? hem ev arkadaşımın hesabından hemde kendi hesabımdan 1 günde 2 farklı reklam kampanyası açtım. hemde bu konuda hiç bilgim olmadan. manage dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama reklamlardan hit geliyor.

Reklamı fake hesabımda açtım. Daha önceden real hesabımda aynı kredi kartını kullandığım için reklamlar askıya alındı. tek bir mail ile durumu izah ettim. Hiç bir problem olmadan fake hesaptan verdiğim reklamlar da aktif hale geldi.
şimdide dene bakalım, o kampanya açtığın hesaplara başka bi konumdan gir bakalım nasıl gümlüyor. saten başka konumdanda girmesen gene gümler önemli olan manage yedikten sonra açtırmak... ondan sonra açılırsa saten hesapın otomatikmen ticariye dönüşmeye başlıyor :0