Yorumların hepsini okudum ve herkes para önemli değil falan filan demiş.Bu konuda kimseye katılmıyorum.Bugün hangi hastaneye gitseniz sgknız varsa bile ilaç parası şu parası muayene parası bir dünya para ödüyoruz.Yani para olmayınca sağlık bile olmuyor.

Sizin bütün yorumlarınızda dikkatimi çeken tek noktanız plansız programsız iş yapmak.Abim 3 kere iş kurdu .Ve şuan durumu iyi.Geçen gün konuşurken tek dediği ne yaparsan yap ekmek bile satacaksan planlı programlı satacaksın yoksa daima problem yaşarsın.Siz araba almadan önce işinizi rayına koyup araba parasını biriktirdikten sona araba almalıydınız.Muhasebeciye aşırı güveniniz bu sonucu doğurmuş.Abim eskiden işleri sallardı ama artık tek tek kovalıyor.Ne anlama geliyor yani ufak bir işinizde olsa kimseye güvenmeyeceksiniz.Benim yaşım gereği size öğütte bulunmam çok saçma olur ama tavsiye edebilirim.
1- Plansız, programsız işlerde başarı imkansız denecek kadar zordur.
2- Para kazanmak istiyorsan iş yaptığın insanlar kadar en az fırsatçı ve uyanık olmalısın
3- Çok ufak bir ödemede olsa her işini takip edeceksin.
4- İşini kimseye emanet etmeyeceksin
5- Ekonomik açıdan ticarette güven diye birşey yoktur babana bile güvenmeyeceksin...

Ayrıca senin en büyük problemin ne yapmak istediğini bilmemen.Her işte para vardır önemli olan hedefe kitlenmektir.Ne yapmak istiyorsun neyden para kazanmak istiyorsun?Önce bu sorunun cevabını ver bundan sonra iş kurmaya karar ver.