Şimdi yazdıklarımı okuduktan sonra dinsiz muamelesi yapmayın.Elhamdülillah müslümanım.
Ya arkadaşlar baştan aşağıya bütün yorumları okudum ama bir kişi arkadaşın anlatmak istediğini anlamamış sanırım.Bu adam da biliyor rızkı ya da cenneti paso dine bağlamışsınız olayı ve sanki oturup ibadet edince herşeyin düzeleceğini söylemişsiniz.Bu kadar basit değil hiçbir şey bir insanın aldığı arabanın 24 saat geçmeden gözünün önünde yanması ne demektir ? Azıcık empati kursanız olayı gayet iyi anlarsınız.
Bazıları babadan zengin demişsiniz.Bu adamın babası zengin değilse onun suçu mu ? Ya da parasızlık yüzünden okuyamayan arkadaşın babası mı suçlu ? Şimdi demeyin bana onun imtihanı öyle falan diye.Beni de öyle imtihan etsin ? Versin q7 , yığınla para bende veririm zekatını çok mu zor ?
Özetle arkadaş bu dünyada adaletin olmadığından yakınıp somut birşeyler beklemiş sizse sadece soyut şeyler vermişsiniz.Kusura bakma benden büyüksün sana tavsiye verecek yaşta değilim ama 4 sayfa yazıyı umarım 1 tavsiye çıkar diye okudum.Umarım istediğin hayata kavuşursun.