Merhaba,

Öncelikle çalışma sizin mi bilmiyorum inceledim biraz hem videoyu hem yazılımı.. Bir kaç iyi ve kötü şey söyleyeyim

1-bu seti hazırlayan arkadaş kimse lütfen ona xaml a xml demesin. okunuşu zamal

2-yaptığınız uygulamayı en azından basit bir obfuscating işleminden geçirseydiniz, tüm video linkleri kabak gibi ortada, zaten wireshark, fiddler gibi programlarla linkler kolaylıkla alınabilir.

3- biraz daha geliştirilir ve daha yenilikçi ve kapsamlı olunursa satılabilir, uygun fiyat olursa daha çok satılabilir. örnek: adem aktepe

4- insanları bir şeyler öğretmek için bu seti hazırladığınızdan dolayı teşekkür ederim ve umarım daha iyillerini hazırlarsınız da biz de yeni teknolojileri yabancı sitelerinden takip etmeyiz

5- örnek olması açısından pluralsight.com u incelemeni tavsiye ederim. oradaki webplayer tarzı bir şey yapabilirsin. bazı dersler ücretsiz izlenebiliyor, bakabilirsin. eğer dreamspark üyeliğin varsa 3 aylık ücretsiz ve sınırsız erişimin olabilir.

6- Arkadaşın verdiği linkteki programda her hangi bir zararlı kod yok, bana güvenen arkadaşlar indirebilir rahatlıkla ancak bu mesajı yazdıktan sonra ilgili dosya değiştirilirse sorumluluk almam

eleştirilerime kızma lütfen, daha iyi olması için söyledim bunları, yoksa kimsenin hevesini kırma taraftarı değilim. Aksine yaptığın işi takdir ettim ve kesinlikle devamını getirmelisin. Ancak biraz daha geliştirerek ikinci versiyonunu hazırlamalısın.

Kolay gelsin iyi çalışmalar,
ertan