Birkaç sorum var.
1. Çok reklam göremedim. Yieldmanager, gerçekten ciddi Türk reklam ajanslarıyla çalışıyor mu? Ayrıca Adwords'le çalışıyor mu?
2. İnancıma uymayan bazı reklamlar dönüyor, (iddia, forex vs. ) bunları Adsense'deki gibi engelleme şansımız olacak mı?
3. Reklamstore iş ortağınız. Peki, Reklamstore'u siteme direk eklerim, neden Yieldmanager'ı kullanayım? Muhtemelen Reklamstore tık başına daha iyi para veriyordur. Çünkü size de komisyon ödüyordur, dolayısıyla Ym'deki rs reklamı, direkt rs üyesinin reklamından daha iyi kazandırır. Böyle mi? Yoksa ym, rs'nin büyük iş ortağı da, siz daha mı çok kazanıyorsunuz da, sizin rs reklamınızdan mı daha çok kazanırım? Çok özel değilse cevap bekliyorum.
4. Daha önce bana
www.creafi-online-media.com adında bir reklam platformundan mail gelmişti, reklamlarımızı kullan diye. Ancak Türkiye için eCpm 0,10$'dı. Hatta doğrudan Right Media'ya üye de yaparız bu oran biraz daha yükselir demişlerdi. Right Media en önemli iş ortaklarıymış. Yani onun reklamlarını yayınlayacaklar. Right Media'nın da sahibinin Yahoo olduğu sanıyorum. Bu nedenle ecpmler Türkiye için gerçekten 0,10$ civarı mı? Böyleyse, çok komik bir rakam. Veya Yieldmanager'ın ortalama Türkiye için ecpm'i ne kadardır?