Abi bulunduğum mekan zaten küçücük. Kafe felan yok düzgün. Geçen sene motor sürdüler üzerime ki her zaman oluyo bu olay artık dayanamadım, geçerken itledim düşüyodu az daha. Bir baktım büssür kişi üşüştü etrafıma sonra bizikiler felan geldi çözüldü. Orda yerli halktan olsun çevrem arkadaşlarım felan var gene tanıştığım. Bu adamların birçok vukatı var. Gene salça olurlar diye düşünüyorum. Okul yolu tenha zaten tarlaların arasından uzun bir yoldan gidiyorsun. 30 dk sürüyo okul ile yurt yolu. Burda tanıdığım insanlar buralı olmasına rağmen bile kendileri diyor burası kadar pislik bir yer yok diye. Yanımızda emanet olsaydı o adamlara biz saldırsaydık savunsaydık kendimizi. Ozamn daha kötü olcaktı bunlar yurdun önünde pinekler çıktığımız gibi doğrarlardı. Hastaneye acile gitti hemen motorlu acayip acayip tipler damladı.
Kız arkadaşlarımız çarşı yolunda yürüyo laf atıyorlar hemen yardıma koştuk yurttan toplanıp adamlar geldi içmişler küfüler felan. Çocuklarla tartıştık sözlü felan biri çıkıp dedi arkadaşlardan sizin bacınız yokmu aynısı olsa. Bizde öyle bişi olmaz olursada emaneti çıkarır hallederiz felan. Ya ne bileyim hergün birşeyler çıkıyor. Sandıklılarla üniversiteleri kaynaştırmak amacıyla halısaha turnuvası oldu adamlar yeniliyor diye faullü girmeye başladı direk resmen ayağına vuruyo. Ayağım kırıldı. Hastaneye gittim okul vakti ayağım alçıda gezdim. Adamlar o gün ben hastanedeyken halısahanın kapılarını kapamışlar sandıklılar içeri girmiş. Dalmıslar 40 kişi 7 kişiye. Ağız burun bıçak sallamışlar. :s