Hükümetler şehirlerin ilçeleri gelişsin diye fakülteleri meslek yüksek okullarını 2 yıllık yüksek okulları farklı farklı yerlere dağıtmayı politika haline getirmiş. Halbuki merkezde toparlansa şu fakülteler o gencecik çocuklar o pislik yerlerde okumaya mahkum olmazlar...

Manisa'da okudum bende. Saruhanlı'da 2 yıllık Gıda teknikerliğinde Kız arkadaşım okuyordu ben Fen Edebiyat Fakültesi Muradiye kampüsündeydim. Orada da anlattığınız gibi aynı tipler mevcuttu. Kampüste ise böyle şeyler yoktu. Sonradan öğrendimki tüm fakülteleri Muradiye'ye toplama kararı alınmış..

Velhasıl kelam sizin anlattığınız olay maalesef ülkemizin hatta dünyanın bir gerçeği. Otçular hapçılar baliciler vs. kafa zaten dumanlı ne yaptıklarını bilmiyorlar. Polis ne yapsın yakalıyor dövüyor nezarette bekletiyor sonra savcı salıyor. Savcı'nın da elinde birşey yok. yasalar tutuklu olmasına gerek yok diyor.

Bulaşmaya değmez gördünüzmü uzaklaşacaksınız. Keşke onların olduğunu görünce o parkta outurup birşeyler yeme ısrarında blunmasaydınız. Daha kalabalığın olduğu yerlerde takılmakta fayda var...