Öncelikle Selamun Aleykum.

Arkadaşlar 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum. Bulunduğum yer çok pislik bir yer defalarca başımıza şey geldi. Arabayı üzerine sürerler. Motorla yanından geçer laf atarlar. Durduk yere niye baktın kavgası çıkarırlar. Bundan önce bu tarz büssür şey geldi burda başımıza. 5 gün önce arkadaşın doğum gününü kutladık hava güzeldi. oturduk felan arkadaşlarla 7 kişiyiz. Gittiğimiz yer büyük park gibi bir yer. Girdik mekana arabayı çekmişler 4 kişi oranın yerlisi ot çekiyorlar bizi gördüler. Islık felan çaldılar gittik yanlarına selamun aleykum felan polis felan sandık sizi dediler herneyse 2 muhabbet ettikten sonra. az ileriye gittik oturduk. Onlarda ot çekiyorlardı işte. Kolamızı çerezimizi işte ne varsa oturduk yemeye başlıyoduk. 10 dk geçti yanımıza geldiler. 2dk muhabbetten sonra getirdiğimiz yiyecekleri felan aldılar götürüyolar felan gasp etmeye çalışıyorlar. Bizde dedik yicek başka bişiyimiz yok oturun beraber yiyelim felan dedik. Bu çıkıp burası xxx *** burası bizim mekanımız diyip arkadaşa bi tekme attı. Atar atmaz biz ayaklandık girdik bir 2sine derken bunlar dördüde aynı anda kocaman bıçağı çıkarmazmı. O an ben ne olduğunu anlamadım zaten herşey aniden birden yaşandı. O arbedede ne olduysa dağıldık felan mekanda yüksekte bir yerde yamaçlardan felan atladık çoğumuz ölüm tehlikesinden döndük. Aşağıda toplandık arkadaş bıçaklanmış. 3 yerinden bıçaklanmış. Oluk oluk kan akıyo arkadaştan. Araba durdurduk adam diyo götüremem hastaneye evim burda evime gitcem böyle insanlığın olmadığı bir yer. 2. arabayı durdurduk adam zar zor aldı fazla binmeyin felan araba çöküyo neyse götürdüler hastaneye. Doktor ucuz kurtulmuş felan alttan vurmuşlar bıçağı organlara inmemiş. Ameliyat felan oldu iyi şimdi memleketine gitti ailesiyle 1 ay iyileşip gelicek. Bu saldıranların bir çok vukatı varmış. Polis içeri tıkıyomuş savcılık salıyomuş dışarı. Adamları geçen hırsızlık yapcaklarmıs yakalamışlar gene dışardalar. Polise ana avrat küfür etmiş. Polis içeri tıkmış 2 gün sonra gene dışarda. Arkadaşları karakola çağırdılar polis birini yakalamış direk karşısına koymuş varmı böyle bişi ya. Bumu felan derken çocuk ben bişi yapmadım felan demiş. Bizimkilerde kemküm etmiş. Biz öğrendik olayı saldıklarını arkadaş sinirlendi çıktı gitti karkola şikayet etti çocuğu çağırmışlar. İşte bu bize saldıran demiş. Polis sizden bunu bekliyom biriniz gelip demiyo bu diye. Birini içeri attılar. Diğerleri ortada yok. Can güvenliğimiz denen bişi kalmadı. Çok ucuz yaşıyoruz burda. Bundan sonra neler olucak bende bilmiyorum. Adeletin geçmediği bir yer. Şöyle diyim millet pompalıyla haşlıyo birbirini. Liselerin önlerindeki bebeler. Kelebek sallıyo böyle bir yer. En kral sağlam adam ol. Gene oranın yerlisiyle uğraşamıyosun.
Buraya kadar sıkılmıyıp vaktini ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum.