Alıntı
q7 ye biniyor tipten eser yok
Parayı zaman gelir herkes kazanır. Ama tip dediğiniz şey Allah vergisidir. Bilmiyorum yukarıdaki cümlenin ne kadar saçma olduğunu söylemeye gerek varmı?

Onun haricinde, bilmiyorum yaşın kaç, okuyor musun, çalışıyor musun? Eğer 20 li yaşların altındaysan pek sallama bu durumları. Facebook ta yer bildirmeler, cafcaflı resimler falan hikaye. Gir bakalım işin içine kaç gram mutluluk var.

Eğer 25 in üzerindeysen bir an önce kendini geliştirmeye, düzgün bir iş bulmaya bak. Sen senin hayatını yaşayabilirsin, başkalarınınkini değil.

Son olarak da eğer hayatından hiç tat alamıyorsan, aşırı mutsuz isen sana ibadet etmeni öneririm. Bu özel bir tavsiye, ama belki önemsersin. Hayatımda hiçbir şeyimin olmadığı zamanlarda oldu, gece aç yattığım zamanlar da oldu, 3 ayda 30.000 TL harcadığım da oldu. Ama hiçbir zaman 5 vakit namaz kıldığım zamandaki mutluluğu alamadım. Ben dindarlığa karşıyım veya önemsemiyorum diyorsan da son paragrafı yazmadım say.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:27:50 -->-> Daha önceki mesaj 12:25:02 --

Son olarak ta eklemeyi unutmuşum; kaliteli insan, her şeye sahip olan değil, hiçbir şeye ihtiyacı olmayandır. 60-70 sene sonra toprağa gireceğini bilen insandır.