S_HA_DO_W adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veritabanına ekli 120 adet sitenin son kullanma tarihi Mart 15 olarak güncellenmiştir.
Bu hafta yoğun bir iş temposu içinde olduğum için ne yazık ki botun güncellemesini çıkarabilecek seviyeye getiremedim.

son halinde cron-job ile istediğiniz aralıkta belirlediğiniz kategorilerdeki içerikler sitenizde istediğiniz kategoriye eklenecek.
manuel içerik çekerken öncelikli kategori seçerek her konuda tek tek aynı kategoriyi seçme zorunluluğundan kurtulacaksınız.
daha önce eklenmiş konu ise manuel çekimlerde konu zaten ekli diye bir uyarı gelecektir.

şubat ayının 28 günlük istatistiği
120 adet ekli site ve 30.064 adet eklenen haber sayısı.
yazılıpta aktif edilmemiş botlara rağmen 1 ayda 30bin içerik ile hizmet vermiştir.

Not: 20 şubattan itibaren gelen ekleme taleplerini ne yazık ki kabul edemiyorum. Bu aralar aşırı yoğun olduğumdan dolayı pm lere geri dönüş dahi yapamıyorum. Kusura bakmayın.

yanlış anlamadıysam bot otomatik olarak haberleri çekip sitede yayınlayacak. Ben site ellemeden haber bölümü güncellenecek. Doğru mu ?

Bir de fiyat kafanızda canlandı mı. Bende var 3 site 3 le çarpınca herşey pahalıya gelebilir