son günlerde pisikolojik olarak iyice kendimi yıprattığım bir konu. biz sıgara içiyoruz daha az masraf yapalım diye en ucuzunu içiyoruz adamın masasında mallboralar , parlementler viskiler... bir orda bir burda bi o mekanda bi bu mekanda facebook'dan durum bildirmeler falan

konuşuyoruz banzede elit insanların mekanı burası diyor bana bu elit ve kaliteli insan kavramı cüzdanla orantılı bir durum galiba paran varsa kaliteli ve elit insan paran yoksa varoş oluyorsun.

dışarı çıkıyorum herkez hayatını yaşıyor mekanlar full dolu eğlence tavan yapmış görüntüde herkez mutlu. kendime bakıyorum birde onlara. adam q7 ye biniyor tipten eser yok yanındaki sevgilisi bi başka güzel. bizim babamızda 3 kuruş fazla para getirsin diye 3-5 saat ekstradan çalışşın dursun. bu yaşıma geldim bi taşın üstüne bir taş koyamadık borç borç borç.

iş kurarım adam 2 katlı ev yapar ben ise muhasebecilerin attığı kazıklar sayesinde iflas eder dükkanı kapatırım. millet gününü gün eder biz burda bi site yapcaz diye aylarımızı veririz. yıllardır sanal ortamdayım lanet olsun bırakamıyorumda , kopamıyorum da yıllardır böle gelmiş sıgara gibi bağımlılık yapmış saat olmuş şuan gecenin 3'ü birazdan yatar öglen kalkarım bı kahvaltı otur yine pc başına dışarı çıkıp gezip tozmak yok halbuki parada yok zaten para olmayıncada gezemiyoruz iyice eve kitlenip kalıyoruz

ben bu sanal ortamdan o kadar iğrendim ki 7-8 yıldır aktif pc kullanıyorum gençliğimi çaldı benden hani 2 gün bilgisayarı açmasam belki uzaklaşcam ama olmuyor böle bir hayat sürerken çevremdeki insanların her gün bir mekandan durum bildirmelerinede imreniyorum hani gezmek tozmak istiyorum ama bunu yapamıyorum adama soruyorum burası nasıl bir mekan kanka burası elit ve kaliteli insanların takıldığı bir mekan diyor 1 bira 50 tl falan diyor. öyle bir 50 tl diyorki sanki 10 kuruşluk sakızdan bahsediyor 50 tl mi hımm ucuzmuş dememi bekliyor ama o 50 tl ile ben 1 hafta geçiniyorum.

benim isyanım hayata.. 40 senede çalışşam aç karnımızı doyurmaktan öteye gidememekte. hani derler ya insanın birazda şansı olucak diye o şans bende yok galiba ne yaptıysam hep tersi oldu. param olmasın gerçekten sevdiğim bir kız olsun dedim oda yok gerçi böle vampir gibi pc başından kalkmazsan kim seni görücek , sen kimi seviceksin oda ayrı bir mevzu tabi.

vaktinizi aldım kusura bakmayın çok doluyum monitörü alıp duvara fırlatıp kurtulasım var bir gün kendime yemin edicem bu bilgisayarı açmamak üzere ve param olmasa bile akşama kadar yürüyerekte olsa çıkıp insan içine karışıcam.

böle arada sırada dolarım herşeyi sanal yaşadığımız için derdimizide realde anlatıcak insan olmadığından yine burdan yazmak istedim.