JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kazasız belasız inşallah : )
inş hocam çok tşk ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:34:07 --

fbifbi212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bencede honda al hocam yada voswogen al citreoenlerde güzeldir dizel yerine benzin lpgli al en önemli kaza olmaması o modelde araçta değişene ve komple boyaya bak bence birde pert kaydını unutma.
araç garaj arabası cok ıyı bıldığım bir araba onlarda kia alacakları için satıyorlar sürekli gördüğüm bildiğim bir araba tüm muayne ve bakımları yeni yapılmış hatta

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35:39 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:03 --

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alabilirsin kardeş güzel araba
inş hocam allah izin verirse pazartesi banka ipotek olaylarına bakıcaz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:38:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:39 --

dereliselcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 2006 model 110 BG olanı 1,5 yıldır kullanıyorum. Yakıtını söyleyim; 50 liraya 170-180 Km falan yol gidersin şehir içi.

Şehir dışı bu yaz köye gittim 1000 Km'de 235 TL yaktı.

Arabanın kaçışı mükemmeldir. Yol tutuşu 190-200 Km/h yaptım bana mısın demedi.

Ayrıca 2007 model dizel 50 bin Km'de ve 21 bin liraya alabiliyorsan kaçırma derim. (110 BG yani full modeli ise tabi)
öncelikle fikirlerin için çok tşk ederim,

aracın suan satış fiyatı 24.000 tl ilanlarınıda biliyorum ve çok kişi geldi 22 bin nakitle genede indirim yapmadılar ama çok sevdiğim bi abi oyuzden kırmadı beni malum durumlarda 21.000 tl de hem fikir kıldık ben krediyi başka bir araç üzerinden çıkarttım şimdi araç değişikliği yapıcaz banka bir problem çıkartmazsa allahın ıznı ıle arabayı alıcam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:39:56 -->-> Daha önceki mesaj 21:38:25 --

imza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın bakımdan kastı arıza.

Dizel araç arıza verdimi (motor ,turbo vb) enaz 4000-10.000 tl masrafı gözden çıkar.

Japon yada almandan başkası balon.

haklısın kardeşim ıns boyle bı arıza olmaz