Merhabalar;
Çok ünlü hesaplardan reklamınız yapılsın ister misiniz ?
İstediğiniz kampanyaya dair, ünlüler tarafından da takip edilen ve birçoğunuzun yakından tanıdıgı hesaplardan twitler atıyoruz. İsterseniz link, isterseniz belirlediğiniz hashtag'i kasarak reklam işleminizi gerçekleştiriyoruz.
Peki belirlediğim hashtag TT olacak mı ?
İşlerinize göre TT çalışmalarıda deneyebiliyoruz ancak bahsettiğimiz hesapların hepsi organik yollarla twitterda büyümüş hesaplar. Yani herhangi takipçi çekimi vs olmamış bütün kullanıcıları aktif hesaplar. Bunların çoğu Fenomen hesaplar yani RT hesapları değil.
Normal reklam almayı bu yüzden daha fazla tercih ediyoruz. TT yapılması istenen kelimeye göre fiyat verebiliriz ama TT sözü vermiyor en başta reklam anlasması yapıyoruz, eğer TT'ye sokarsak başta belirlediğimiz ekstra ücreti alıyoruz.
Organik olmayan ya da uygulama yoluyla yapılan reklamlardan ne farkı var ?
Bu tamamen marka güvenilirliliğine verdiğiniz önemle alakalı. Yani kişiler sizden habersiz twit attıgında veya kontrolleri dısında twitleri gördüklerinde bunu ben atmadım ki psikolojisine bürünüp o firmaya karsı ön yargılı bir yaklasıma giriyorlar. Bizim bahsettiğimiz reklam sistemi ise tamamen doğal yollarla büyümüş hesaplar.
Hesapları öğrenebilir miyiz ?
Reklam vereceğiniz hesapları öğrenmek tabi ki doğal hakkınız ancak işi ciddi olanlarla telefonda görüşerek hesapları söylemeyi tercih ediyoruz cunku bu hesaplar twitter'da tanınmıs hesaplar, direk olarak isimlerini yazarak konu içersinde geçirmek istemiyoruz.
Fiyatlandırma;
Normalde Viral reklam piyasası bir hayli karışık ve işin pastasını yiyenler ücretlerinde indirim yapmıyorlar. Biz belirlediğiniz bütçeyi ve çalışmak istediginiz hesaplar arasında seçim yapma şansını size bırakıyoruz. Ona göre belirlediginiz bütçe örnek veriyorum 10 hesapla calısmak istiyorsanız 10 ' a bölünerek bu ekibe dagıtılıyor.
Çalışmak isterseniz PM yoluyla bize ulaşabilirsiniz.
Sevgiler.