Yaziniz ilk basta hakliligimi savunur nitelikte iken, sonradan duzenleyip kotuler sekilde yazmissiniz buda ne yazik ki acemice bir tavir.
Kisaltmalari hep kullanmadığınızı idda ediyorsunuz fakat, kısaltma kullanmamak demek;
Css ve gelişmelerinden haberdar olmamak demek, yani daha fazla kod ile ayni işlevi yapmak demek buda 1 kb yerine 10 kb demek, kullanıcının sayfasının yavaş açılması demek. Haliyle çağ öncesi işler demek, bu benim haddime değilse kimin haddine merak ettim?
Background kısmı beni çileden çıkartmıştır. bunuda sonradan farkettiğim için editledim. Aynı mesleği yapan birisi olarak böyle küçük bir detay ile konuya pislemeyi şahsınıza yakıştırıyorsanız benim için bir sorun yok, devam edebilirsiniz.
ben ister
font-family:Arial; font-size:14px; font-weight:bold; yaparım istersemde
font:bold 14px Arial; yazar geçerim. Böyle bir küçük detaydan konumu baltalamak senin haddine değildir. İstersem
background:url() left, url() center, url() right; yaparım istersemde 3 tane divi iç içe koyarım.
Bilgilendirme olarak başlayıp çirkefliğe varan Mesajın yukardadır. Ayrıca şunuda belirtmek isterim senin foruma üye olduğun tarihden 1 yıl öncesine dayanır benim CSS/XHTML dökümlerim.
ve Ayrıca senin mantığın ile bakıldığı takdirde jQuery kodları içerisindede fazladan yazılmış şeylerimi bulabilirsin. Gerek düzenli olmasından, gerekse takıntılarımdan fazla yazmışımdır. Ama onları fark etmemişsin, sanırım jQuery ile aran pek iyi değil.