HadRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50gun emek verdim diyorsunda Ne rapor var ne bişe neyin emeği bu?

Neyse iş verecek arkadaşlara uyarım işi vericekleri zaman sitenin dahada kötüye gitmesi durumunda diye bi şart eklesinler..Sonunçta 1.sayfaya gelcek diye filtreye dahi girebilir. kolay gelsin
Bakın ben sizin seviyenize gelemem. Telefon konuşmalarınız sokak ağzı, düşünceleriniz karalama düşüncesi. Sana rapor verilecek diye bir ibare kullanıldımı? Ben kendime ait bilgileri seninle paylaşmak zorunda değilim. Kaldı ki anlaşma üsulumuz açık ve net. Verilen süreç içerisinde getiremediğimiz netice için size ödemeyi geri iade etmedik mi? Verilen taahhüt yerine getirilmedimi? Sizin alnınız bu kadarmı ak arkadaşım. Korkak ürkek açıklamalar yapıp kendinizi birsey zannediyorsunuz.

Tabii sizden akıllısı yok burda. Hacklink kas, efendim sitenizi filtreye sokabilir de. Bundan başka ne diyebilirsin ki?

Not: konuya tekrar mesaj yazmayın. Burası sizin karalama defteriniz değil. Varsa şikayetiniz konunuzu açarsınız gerekeni yaparız.