tafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alper gerçekten işini çok iyi yapan kişi ödeme konusunda da yardımcı oluyor kendisine yaptığı çalışmadan ötürü ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
HadRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alper bey her ne kadar yorum yazmana gerek yok desede ben yazma gereği duydum.

12 ocak da 1 site için 2.sayfadaki siteyi 1.sayfaya almak kaydı ile anlaşma yapmıştık alper bey'le,
Ücretin yarısı gönderilmişti kalan yarısıda max 50 gün süre sonunda 1 sayfaya geldiği takdirde
Ücretin geri kalanı yatırılıcaktı.Dün itibari ile 50 gün süre dolmuş olup istenilen yere gelmediği için ücret iadesi alınmıştır.
İşi verildiği zaman sitenin sıralaması 11.sıraydı ve şuan 3 sayfaya atmıştır.
Çalışmaları geri çektiği için daha da geriye gitmesi kaçınılmazdır.

Kendisine teşekkür ediyoruz.
tafo; İlginiz için teşekkür ederim.

HadRa; Ben size düşüncelerinizi yazmayın gibisinden birsey kesinlikle söylemedim. Her müşteri düşüncesini aktarmak zorundadır. Bizim kalitemizi bozmadan tek şey vardır. Buda, vermiş olduğum taahhüdü yerine getirebilmemdir. Kaldı ki, kim 50 gün emek verip aldığı ücreti iade etsin ki. Herşey dört dörtlük etmenin mümkünatı vardır. Lakin sizinle konuştuğumuzun dışında olan sorumlulukları buraya dahil etmiyorum. Yapmış olduğumuz çalışma İslami site olmasına rağmen bilinçli şekilde hacklink eklemeniz maalesef böyle sonuçlar getirebiliyor. Sonuç olarak ben vaad ettiğim hususu yerine getirebildiğim için bir problem yoktur.

Sağlıcalıkla kalın.