yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hukuksuzluğa kılıf uydurmak için mantık mı arıyorsunuz?

Verilen bilgileri mantıksız bulmanızdan da anlaşıldığı üzere siz fikrinizin onaylanmasını istiyorsunuz. Daha önceki başlığınızda da beyan ettiğim üzere, siz sadece kendi fikirlerinize onay arıyorsunuz.

Arkadaş son derece mantıklı cevap vermiş ama sizi onaylamadığı için mantıksız ilan ettiniz.
Ya üstadım, artık resmen şiştim... Her seferinde, neden bu kadar muhalefetsiniz bir türlü anlam veremiyorum.... Her yerden sürekli muhalefette bulunuyorsunuz... Lütfen ama lütfen yanlış anlamayınız.

Ben diyorumki; "Hukuki olarak, yani "kanunun şu şu şu bendine göre" elinden alırlar, yada "şunları yaparsan, şu şu şu" maddelere göre hak sahibisindir gibi bir cevap arıyorum. Yoksa şehir efsaneleriyle işim olmaz. Yada kulaktan dolma laflarlada işim olmaz. Yardımcı olabilecek somut bilginiz varsa ve paylaşırsanız ALLAH razı olsun, eğer yoksa yazarsa birileri okur, bilgilerimizi netlemiş, şehir efsanelerine inanmamış oluruz... Yoksa okudğum wipo davalarına dayanacak olursam, koçlar gibi her şeyin kılıfına uydurulabildiğinin bende farkındayım. Ama benim sorum farklı. Önce soruyu anlamak lazım diye düşüyüromu üstadım. Üstelik açık ve net bir şekilde örneğinide vermişim, zor bir soru değil yani.
.