yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 1 TL için arkadaşınıza veriyorsunuz demedim. İmtiyaz kullanma hakkını kendinizde görmüşsünüz dedim. Örneğin o şahsın yerine ben olsaydım ve 253 TL verseydim. Siz 254 kabul ediyorum diyip de ihale bana kalsaydı. Benim, sen benim adıma nasıl karar alabiliyorsun diyerek almama hakkım mevcut idi. Ve bu durumda sen kalkıp da bana - trade veremezsin. Kişiler ortada bir yanlışlık var ise gelip kendileri beyan etmelidir. Madem telefon ile de görüşecek kadar yakınsınız, uyarsaydınız arkadaşı. Neyse yöneticilerin karar vereceği bir durum, ilettim yöneticilere durumu.
arkadaşım yanlış teklif verip kimse ihalenin akışını değiştiremez. Ancak bu adam 3-4 kez bu ihaleye teklif verdi ve uzun süredirde aralarında gidiyordu arttırım. Belli ki ondan sonra bir teklif gelmiş ve buda üzerine çıkmak istemiş oraya yanlış yazdığını görmemek körlüktür. Teklifin yanlış olduğunu anladığım için 254 lira olarak kabul ettim. ilk kez ihaleye giren birisi olsaydı ozaman bu şekilde olmazdı. Neyse konuyla yönetici arkadaşlar muhattap olursa sevinirim.