Ben yaptım oldu diyorsunuz, peki şahıs yok ben arttırmıyorum deseydi zorla mı satacaktınız?
Zorla satmayacaktım eksi trade vericektim ondan önce teklif veren kişiye soracaktım alıp almayacağını almasaydıda çokta önemli değildi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:04:19 -->-> Daha önceki mesaj 14:01:30 --
ben kötü niyet var demedim ama bu forumda onlarca kişi unuttuğu için domain kaçırmıştır. dediğim gibi benim teklifimden sonra sizin teklifiniz kısa sürede gelmiş olsaydı eyvallah yanlışlık var derdim. ama 3 saat sonra aynı teklifi vermeniz sizin hatanız. yaramazkedicik güzel söylemiş. domain sahibi kendi kendine artırım yapmış. ve bu doğru değil. minimum artırım 100 TL olsa o zamanda kafanıza göre mi yapacaktınız yani? ondan sonrada adam almayacaksa bile ben senin için artırdım almak zorunda mısın mı diyecektiniz?
neyse. madem çoktandır tanıyor, mademki telefonda konuşmuşsunuz o zaman domainleri açık artırmaya çıkarmayın. gene telefondan çok uzun süredir tanıdıklarınıza satarsınız nasılsa. tavrınız hiç hoş değil.
ben ilk kez domain satmıyorum şahısı tanıyıp tanımamamda çok bişeyi değiştirmiyor zira tanıdığım adamda sende aynı parayı veriyorsunuz. 100 lira olsaydı fark ozaman tabiki 354 lira olarak kabul ediyorum demezdim uzun süredir girilen bir ihale ve belli ki kişi yanlış yazmış zira 1 lira için yapılan bir şey değil. Ayrıca konuyada belirttiğimde üzerine çıksaydınız teklifin.