BatiTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam koyu niyet yok. Mustafa tanir beni uzun zamandir. Ama ille de boyle olsun denirse yapacak birsey yok. Is sebebi ile sehir disindayim. Bu yuzden giremedim. Ayrica post atarken o saatlerde sorun vardi cok iyi hatirliyorum. Ihale olmasi sebebi ile zorla ugrastim post gitsin diye 3-4 kere f5 yaptim. Win8 kullanicisiyim. Chrome da sayfalarin gelmemesi ile ilgili bilinen bir bug var. Belki de bundan dolayi oldu. Benim icin sıkıntı degil neye karar verilirse.
Mstyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Batıteknolojinin herhangi bir savunma yapmasına gerek yoktur. Zira teklifin üzerine teklif gelmiş ancak yanlış verilen bir teklif. arttırım 1 lira olduğu içinde bende 254 lira olarak kabul ettim. bunuda hemen konuya belirttim. Domainde batıteknolojide kaldı. Batıteknolojinin herhangi bir kabul teklifim demesine gerek yok. Ben bu şekilde bu teklifi 254 olarak kabul ettiğimide belirttiğime göre üzerine teklif vermediğiniz için domain batıteknolojinindir.
yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yaptım oldu diyorsunuz, peki şahıs yok ben arttırmıyorum deseydi zorla mı satacaktınız?
ben kötü niyet var demedim ama bu forumda onlarca kişi unuttuğu için domain kaçırmıştır. dediğim gibi benim teklifimden sonra sizin teklifiniz kısa sürede gelmiş olsaydı eyvallah yanlışlık var derdim. ama 3 saat sonra aynı teklifi vermeniz sizin hatanız. yaramazkedicik güzel söylemiş. domain sahibi kendi kendine artırım yapmış. ve bu doğru değil. minimum artırım 100 TL olsa o zamanda kafanıza göre mi yapacaktınız yani? ondan sonrada adam almayacaksa bile ben senin için artırdım almak zorunda mısın mı diyecektiniz?

neyse. madem çoktandır tanıyor, mademki telefonda konuşmuşsunuz o zaman domainleri açık artırmaya çıkarmayın. gene telefondan çok uzun süredir tanıdıklarınıza satarsınız nasılsa. tavrınız hiç hoş değil.